Verkoopmakelaar

Borghouts, verkoopmakelaar met bijna 100 jaar ervaring in Haarlem e.o.

Wij luisteren naar jou en zetten alles in om tot het beste resultaat te komen

Het verkopen van je huis is spannend, maar ook best ingewikkeld. Want hoe bepaal je de verkoopprijs? Hoe verloopt het verkoopproces? En wat zijn precies ‘de ontwikkelingen in de markt’ en hoe houd je daar rekening mee? Wees verstandig, schakel ons in. Dan wordt je gehele verkoop, van beslissing tot aan de overdracht, deskundig begeleid.

Wij weten hoe je een huis verkoopt, dat doen we immers al bijna honderd jaar. Als NVM-verkoopmakelaar gaan wij uiterst zorgvuldig te werk, houden we met alles rekening en hebben we aandacht voor jouw situatie en wensen. Met onze lange staat van dienst in de regio Kennemerland (o.a. Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Santpoort) en Haarlemmermeer (o.a. Halfweg/Zwanenburg, Hoofddorp) beschikken wij over een groot netwerk in de regio. Daarmee zorgen wij ervoor dat jouw woning aan de juiste personen en via de juiste kanalen getoond wordt.

Een verkoop waar alle partijen tevreden mee zijn

Natuurlijk wil je je huis zo snel mogelijk verkopen, maar je wilt ook dat het zo goed mogelijk gebeurt. Je wilt tevreden zijn met de verkoopovereenkomst én met de manier waarop die overeenkomst tot stand is gekomen. Daarom gaan we altijd voor een verkoop waar alle partijen een goed gevoel aan overhouden.

Een plan van aanpak maken voor verkoop
Het huis op de markt en onder de aandacht brengen
De interesse in goede banen leiden met bezichtigingen
Het afronden van de verkoop, met begeleiding tot bij de notaris

Een huis verkopen in vier stappen

Het verkopen van je huis hoeft niet moeilijk te zijn. Daar zorgen wij wel voor. Met onze kennis en ervaring weten we precies hoe we hierbij te werk moeten gaan. We begeleiden jou bij elke stap in het proces, van begin tot eind.

Stap 1: Een plan van aanpak maken voor verkoop

Na een eerste gesprek stellen we de waarde van je huis vast, komen we tot een juiste vraagprijs en maken we samen een plan van aanpak om jouw huis onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Stap 2: Het huis op de markt en onder de aandacht brengen

We maken een uitgebreide verkoopbrochure en zorgen voor vertoning op Funda en natuurlijk bij het aanbod op onze website. Daarnaast zetten we sociale media in (onder andere Facebook, Instagram en LinkedIn). Ook melden we je huis aan bij het NVM-uitwisselingssysteem, de NVM-makelaars en MVA.

Stap 3: De interesse in goede banen leiden met bezichtigingen

De aanvragen voor bezichtiging van jouw huis komen binnen. Deze organiseren wij voor je. Zijn geïnteresseerden overtuigd en willen ze een bod doen op het huis, dan komen wij tot een koopsom waar jij gelukkig mee bent en die recht doet aan jouw huis.

Stap 4: Het afronden van de verkoop, met begeleiding tot bij de notaris

Als alles dan rond is, controleren we de officiële documenten van de notaris en begeleiden we bij de overdracht om er zeker van te zijn dat alles klopt en goed wordt afgehandeld.

“Laat die bezichtigingen maar komen, wij zijn er klaar voor.”

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Wil je je woning verkopen? Neem contact met ons op.