Aankoopmakelaar

Borghouts, aankoopmakelaar met bijna 100 jaar ervaring in Haarlem e.o.

Van A tot Z begeleid door Borghouts Makelaars

Het is zover, je hebt de keuze gemaakt een woning aan te kopen. Een bijzondere en ook spannende tijd breekt aan. Als een van de oudste makelaarskantoren in Haarlem hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. We volgen dagelijks de ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. Hierdoor zijn we vaak als een van de eerste op de hoogte van nieuwe objecten in Haarlem en omgeving. Dit geeft je de kans om er snel bij te zijn. Door een scherpe onderhandeling zorgen we er bovendien voor dat je nooit teveel betaalt.

De woningmarkt is complex en er komt veel kijken bij een succesvolle aankoop. Borghouts is al sinds 1923 als NVM-makelaar actief in de regio Kennemerland (o.a. Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, Aerdenhout, Santpoort) en Haarlemmermeer (o.a. Halfweg/Zwanenburg, Hoofddorp). In die bijna honderd jaar zijn we wel met onze tijd meegegaan. Zo maken we effectief gebruik van de beschikbare online kanalen en social media. Maar aan één aspect is al die jaren niets veranderd: onze persoonlijke aandacht, voor jou en jouw woonwensen, ideeën en verhaal. Dankzij die aandacht kunnen wij jou echt helpen en goed begeleiden bij de aankoop van jouw nieuwe huis.

Een aankoopmakelaar die het hoofd koel weet te houden

Het kopen van een woning kan stressvol zijn. De vraag naar een woning is namelijk bijzonder hoog. Zeker in de regio Haarlem kan het soms razendsnel gaan. Panden die perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen, zijn al verkocht voordat je er goed en wel over hebt kunnen nadenken. Houd je hoofd koel, of beter: laat ons dat voor je doen. Met kennis en ervaring begeleidt Borghouts Makelaars de aankoop van jouw nieuwe huis.

Kennismaken en een zoekprofiel opstellen
Het vinden van een huis en bezichtigingen begeleiden
Een bod doen en onderhandelen over de prijs
Het afronden van de aankoop, met begeleiding en eventueel keuring

Een huis kopen in vier stappen

Tussen de zoektocht naar een woning en je uiteindelijke aankoop moet er veel gebeuren. Wij helpen je soepel en succesvol door elke stap in het proces, tot aan het tekenen van de documenten bij de notaris. Natuurlijk beantwoorden we iedere vraag die je hierbij hebt, waar en wanneer dan ook.

Stap 1: Kennismaken en een zoekprofiel opstellen

Vanzelfsprekend begint het aankoopproces met een kennismaking. Hierbij leren wij jou en jouw situatie beter kennen en kan jij ons vertellen naar wat voor huis je op zoek bent. Aan de hand daarvan bepalen we samen jouw woonwensen en stellen we een zoekprofiel voor je op.

Stap 2: Het vinden van een huis en bezichtigingen begeleiden

We geven het aanbod van geschikte woningen aan jou door en we organiseren bezichtigingen bij de woningen waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 3: Een bod doen en onderhandelen over de prijs

Je weet het zeker, dit moet jouw nieuwe huis worden. Dan is het moment aangebroken om een bod te doen of te onderhandelen over de prijs. Wij beoordelen het pand en de vraagprijs. Jij hoeft je niet druk te maken over de onderhandelingen, die voeren wij voor je.

Stap 4: Het afronden van de aankoop, met begeleiding en eventueel keuring

Wanneer we tot een overeenkomst zijn gekomen met de eigenaar, zien we erop toe dat de overdracht goed wordt afgehandeld. Wij begeleiden de bouwkundige keuring van het huis. Daarna controleren wij de officiële documenten en begeleiden we de overdracht bij de notaris.

“We kennen de markt én hebben de bouwkundige kennis. Zo kunnen we het juiste huis voor de juiste prijs aankopen.”

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Wil je een huis aankopen? Neem contact met ons op.