Mayke Joustra

“Makelaar zijn is mensenwerk.”

Mayke is een mensenmens. Opgegroeid in een ondernemersgezin waardoor dienstverlening haar met de paplepel is ingegoten.
Na de hotelschool runde zij 2 restaurants in Amsterdam maar maakte bijna 25 jaar geleden qua vakgebied een overstap door de makelaarsopleiding te gaan doen. En dat werken in de makelaardij doet ze na al die jaren, zoals ze zelf zegt nog steeds met zoveel plezier dat ze fluitend de deur uit gaat, maar ook fluitend weer thuis komt. Het is voor haar een vak dat om zoveel meer gaat dan stenen. Persoonlijke aandacht en contact is voor haar daarom het allerbelangrijkst. Haar opdrachten komen niet voor niets altijd via doorverwijzing of via terugkerende relaties.
Ze is naast haar gezin met 4 kinderen actief in allerlei clubs: Haarlemse Ondernemers Sociëteit, Haerlems Juweel, Rotary. Op sportief gebied houdt ze van iedere vorm van watersport, van zeilen tot duiken maar ook skiën of gewoon een rondje hardlopen. Koken is haar passie en daarna natuurlijk lang tafelen of een hapje eten buiten de deur - even weer naar het oude vak kijken.

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Overweeg je een huis te kopen? Neem contact met ons op.

Ons team

Het team van Borghouts Makelaars is professioneel, deskundig, op kennisniveau en zeer ervaren. We kennen de markt en de regio zeer goed. We hebben
een uitgebreid netwerk, weten waar we moeten zijn
en hoe het één zich tot het ander verhoudt. Woon je
in Haarlem of Haarlemmermeer en wil je verhuizen 
of juist naar deze regio verhuizen? Welkom bij ons. 
Wij helpen je graag.