Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Door ons verkocht en aangekocht

"'Als jij in de eerste weken kopers wil vinden, moeten we een scherpe prijs neerzetten,' zei Mayke. Een week later was mijn huis verkocht"

Javalaan in Heemstede

Loes Schabbing verkocht haar huis met Borghouts Makelaars: "Een enórme opdracht. Zo kan ik de verkoop van mijn huis wel noemen. Het moest door omstandigheden zo snel mogelijk gebeuren, en dan het liefst voor een goede prijs. En dat terwijl er genoeg andere huizen te koop stonden in mijn straat. 'Als jij in de eerste weken kopers wil vinden, moeten we een scherpe prijs neerzetten,' zei Mayke. Met een strategische prijs van nét onder de vier ton stond het huis zaterdag op Funda. Maandag regende het telefoontjes bij Borghouts en een week later was mijn huis verkocht. Voor 1 euro meer dan de vraagprijs – dankzij twee serieuze bieders. Je kunt wel zeggen dat Mayke haar opdracht geweldig heeft volbracht. En verder is ze ook nog eens een prettig mens om zaken mee te doen.

Met haar ongelooflijke Fingerspitzengefühl weet ze namelijk precies wat er in de markt gebeurt en wat er aan prijzen wordt gevraagd én uiteindelijk wordt betaald. Commercieel is ze heel sterk, zonder daarbij het emotionele aspect van het verkopen van een huis uit het oog te verliezen. Die combinatie vind ik zó bijzonder. Ze haalt het onderste voor je uit de kan, maar gaat niet over lijken. Dat dat naast elkaar kan bestaan, dat is toch uniek. En ze was niet alleen heel betrokken naar mij, maar ook naar de koper toe. Die adviseerde ze zelfs in allerlei praktische zaken. Mayke stáát gewoon!"  

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.