Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Door ons verkocht en aangekocht

"Michel beschouwde ons huis niet als het volgende blok stenen, maar zag echt het bijzondere ervan in."

Helmlaan in Haarlem

Rik Eelman verkocht het huis van zijn moeder met Borghouts Makelaars: "Voor we Michel nog maar gezien hadden, was hij al in vliegende vaart bezig het huis te verkopen. Toen onze moeder overleed, zochten we een makelaar voor haar huis. Omdat de buren hun huis succesvol verkocht hadden via Borghouts, belde mijn zus Michel. Hij bekeek het huis, was enthousiast en ging meteen aan de slag. We hadden geen tijd te verliezen, want de Open Huizen Dag vond een week later plaats. In die week zorgde Michel voor foto's, schakelde iemand in om 3D-tekeningen én een verbouwplan voor de – wat verouderde – woning te maken en plaatste het huis die vrijdag op Funda. Dat leverde zes bezoekers op, waarvan één de maandag erna een bod uitbracht. Michel onderhandelde voor ons en we gingen akkoord. In recordtempo was de verkoop rond. 'Wat een geluk!' zegt iedereen, en dat hadden we zeker. Maar we hadden ook een heel goede makelaar.

Een ouderwetse makelaar. Dat is Michel, en dat bedoel ik positief. Iemand die ons huis niet beschouwde als het volgende blok stenen, maar echt het bijzondere ervan inzag. En daar vervolgens heel serieus een reële vraagprijs voor vaststelde. Iemand die ook de koper serieus neemt en zich niet keihard opstelt, waardoor uiteindelijk meer mogelijk is. Toen we het bod binnenkregen die maandag, was het natuurlijk lager dan onze vraagprijs. Wij wilden graag snel het huis verkopen en waren bang de koper te verliezen. Maar Michel zei heel rustig dat hij ging kijken naar de mogelijkheden, en zorgde voor een goede verkoopprijs zonder dat de koper afhaakte. 'Leuke mensen,' vertelde hij ons over de kopers, wat ons ook weer een goed gevoel gaf. Het is een kopersmarkt, en Michel weet zich daarin op een reële, sympathieke manier te bewegen. Een fantastische club, Borghouts." 


Arne • 14-06-2012, 16:38
Michel beschouwde ons nieuwe huis dat we via Borghouts.nl kochten ook niet als een blok stenen. Dat was het ook niet...... tot we gingen slopen. Behang, schrootjes, verwarmingen, tegels: alles ligt nu in de puinbak en er staat alleen een berg stenen.

Gelukkig weten we dat het goed komt.

Michel Hooning • 15-06-2012, 10:55
Tja jullie hadden natuurlijk ook een nieuwbouw woning kunnen kopen :-)
Veel succes met de verbouwing !

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.