Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Door ons verkocht en aangekocht

"Ons verkoopproces was verre van doorsnee. Ik werd daar behoorlijk zenuwachtig van."

Haarlem

Desiree Cardinaals verkocht haar huis met Borghouts Makelaars: "Wie kan er nu beter een huis verkopen dan de huiseigenaar zelf? Die kent het huis, de straat, de buren; een makelaar niet. Zo dacht ik altijd, en in tijden van overvloed klopt dat voor mijn gevoel nog steeds. Maar in een crisis is dat even een ander verhaal. Dan heb je als verkoper iemand nodig die weet hoe hij zich moet bewegen in een kopersmarkt. Zeker in een verkoopproces als het onze, dat verre van doorsnee was. Geïnteresseerden bleven een tijdlang uit, een zakelijk issue maakte het proces nog ingewikkelder en op een gegeven moment moest het huis door omstandigheden snel verkocht worden. Ik werd daar behoorlijk zenuwachtig van. Maar Nico is goed in niet-doorsnee.

Dat we het huis uiteindelijk snel en voor een goede prijs verkocht hebben, was natuurlijk ook geluk hebben. Maar ik had dat hele proces nooit in mijn eentje kunnen volbrengen. Nico's begeleiding gaf me alleen al een hoop rust; ik had echt het gevoel dat hij met ons samenwerkte. Als er wat moest gebeuren, belde ik hem en kon ik het aan hem overlaten. Vaak had hij het dan zelf al opgepakt, zelfs zaken die niet per se onder zijn taken vielen. Ik heb hem na afloop een kaartje gestuurd om hem te bedanken:

Ik ben zo'n eigenwijs type dat van tevoren zei: 'Een woning verkopen kan ik zelf wel. Je hebt alleen een makelaar nodig omdat kopers het anders bij deze prijsklasse niet vertrouwen.' Nu weet ik dat dat niet zo is. Tenminste niet als die makelaar Nico van den Hoek van Borghouts Makelaar is. In moeilijke tijden komen de toppers bovendrijven…

Nico's hart zit in zijn werk en dat merk je. Die betrokken professionaliteit maakte mij heel blij." 

Reageer op dit artikel

Naam: E-mail: * Website:
Reactie:
*   Bij de eerste keer reageren wordt er een e-mail naar u gestuurd ter bevestiging van uw reactie.
Onthoud mijn gegevens
Stuur e-mailnotificatie nieuwe reacties.

Vanzelfsprekend zijn er een paar gedragsregels betreffende de inhoud van uw reacties.