Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Door ons verkocht en aangekocht

"We zijn heel tevreden over de service en kundigheid van Borghouts makelaars."

Aankoop Ankerkade 51 +2PP

We zijn heel tevreden over de service en kundigheid van Borghouts makelaars. We hebben hulp gekregen van Mayke en Nico en beide hebben ons zeer goed advies gegeven en hebben alle tijd genomen om met ons diverse huizen te bezoeken.

Ook een pluim voor de dames op kantoor! Zeer snel en accuraat hebben alle vragen en e-mail beantwoord.

De uiteindelijke bieding en afronding zij ook zeer naar tevredenheid afgehandeld. Zeker een aanrader voor iedereen die een huis wil kopen en aardig en deskundige begeleiding zoekt.
"Het gehele team heeft veel kennis en ervaring!"

Aankoop Jan Luykenstraat 20 te Haarlem

Het gehele team heeft veel kennis en ervaring, de communicatie verliep goed en hadden regelmatig contact. Met Mayke de zoektocht gestart en het huis gekocht, tussentijds geregeld met Michel en Nico op pad geweest, hier was de samenwerking ook goed.
"Ik kan haar van harte aanbevelen."

Verkoop Schagchelstraat 1c te Haarlem

Mayke Joustra van Borghouts Makelaars heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop en verkoop van mijn huis. Ze kent de markt, ziet direct gebreken en neemt altijd op. Ik kan haar van harte aanbevelen.
"Net even dat stapje extra."

Verkoop Koninginneweg 49 te Haarlem

Persoonlijk, duidelijk, altijd beschikbaar voor onverwachte vragen en goede kennis van de lokale markt. Net even dat stapje extra.
"Zeer tevreden!"

Verkoop Bellevuelaan 11 te Haarlem

Goede en heldere begeleiding , duidelijke afspraken, professioneel maar wel met de benodigde persoonlijke touch. Zeer tevreden!
"Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Borghouts."

Aankoop Van Tetsstraat 5 te Hillegom

Zeer goede makelaar. Heeft veel kennis van de huizenmarkt. Ik ben super tevreden over de dienstverlening van Borghouts. Deze makelaar raad ik dan ook ten zeerste aan.
"Uitstekende service!"

Aankoop Bos en Vaartstraat 25 te Haarlem

Borghouts was altijd bereikbaar en heeft zeer kundig geadviseerd bij de aankoop van ons nieuwe huis. Uitstekende service!
"Het gehele traject prima begeleiding, duidelijke uitleg en altijd bereikbaar in geval van vragen of advies."

Verkoop Generaal Cronjéstraat 131A te Haarlem

Het gehele traject prima begeleiding, duidelijke uitleg en altijd bereikbaar in geval van vragen of advies. Naast een prima service ook een persoonlijke en open wijze van communiceren. Allemaal erg prettig in een traject waar toch het nodige bij komt kijken. Ik ben uiterst tevreden over de complete dienstverlening van Borghout Makelaars b.v. en kan iedereen hun dienstverlening van harte aanbevelen.