Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Taxaties

"Omdat we met onze voeten in de lokale markt staan en jarenlange ervaring met taxaties hebben, weten wij precies hoe we de waarde van een pand moeten bepalen."
Heeft u een taxatie nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Als gecertificeerde taxateurs zijn we aangesloten bij zowel het NWWI als de NVM. Omdat we met onze voeten in de lokale markt staan en jarenlange ervaring met taxaties hebben, weten wij precies hoe we de waarde van een pand moeten bepalen. Heel belangrijk, want op basis van onze taxatierapporten worden grote beslissingen genomen, zoals de aankoop of verkoop van een huis, maar ook zakelijke transacties.

Eerst bepalen we het doel van de taxatie, zoals het vaststellen van de executiewaarde, de onderhandse verkoopwaarde of de economische huurwaarde. Met dat in ons achterhoofd gaan we over tot taxatie. Alles nemen we mee in onze bepaling: niet alleen de staat, ligging en inhoud van het pand, maar ook bijvoorbeeld hoe het huis in de markt ligt en eventuele bestemmingsplannen.

Het resultaat is een realistische en gedegen waardebepaling, die voldoet aan alle geldende eisen. Veel particulieren, banken, hypotheekadviseurs, fiscalisten, notarissen en overheden gingen u al voor. Een huis taxeren? Bel ons!

Een greep uit ons woningaanbod

Haarlem
Cornelissteeg 20
Vraagprijs € 279.000,00 k.k.
Haarlem
Middenweg 74
Vraagprijs € 539.000,00 k.k.
Haarlem
Leeuwerikstraat 74
Vraagprijs € 325.000,00 k.k.