Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Over Borghouts Makelaars

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe wegen om huizen onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd staan we voor een realistische manier van kijken in de (kopers)markt van nu."
Borghouts Makelaars bestaat sinds 1923. Paul Borghouts, gerespecteerd Haarlemmer en prominent lid van de NVM (toen nog NBM), legde een solide basis die anno nu nog steeds staat als een huis. We hebben zo van oudsher een stevige voet aan de grond in regio Zuid-Kennemerland en een uitstekende kennis van deze streek.

Maar de woningmarkt is sinds de begintijd nogal veranderd – en dat vereist een andere aanpak. Daar passen een actief gebruik van social media als Facebook, Twitter en LinkedIn, een zeer proactieve benadering en een nuchtere kijk op de huidige markt bij. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wegen om huizen onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd staan we voor een realistische manier van kijken in de (kopers)markt van nu. We weten waar we over praten en leggen het u graag uit.  

Wat ongewijzigd is, is onze persoonlijke benadering. Een goed contact vinden we heel belangrijk en we houden u in alles op de hoogte. Voor uw vragen zijn we altijd bereikbaar. Natuurlijk zijn we nog steeds lid van de NVM en vinden we het vanzelfsprekend om onze kennis op peil te houden door continue scholing van onze makelaars.

Borghouts Makelaars anno 2016 is actief, ervaren, realistisch, betrouwbaar en betrokken. U bent bij ons in goede handen.    

Een greep uit ons woningaanbod

Bennebroek
Van Kinsbergenlaan 48
Vraagprijs € 339.000,00 k.k.
Haarlem
Gedempte Oude Gracht 101
Vraagprijs € 345.000,00 k.k.
Amsterdam
Bennebroekstraat 23
Vraagprijs € 419.000,00 k.k.