Susan van Soest

“Ons werk draait meer om mensen dan om stenen”

Susan is ooit voor de liefde naar Haarlem verhuisd en intussen woont ze met diezelfde liefde en twee zoons in Aerdenhout. Ze kent de omgeving als geen ander en is helemaal ingeburgerd in het sociale leven. Susan heeft na 10 jaar werkzaam geweest te zijn in de luchtvaart, in 2016 de overstap naar de makelaarsbranche gemaakt. Na het ontwerpen en het bouwen van haar eigen huis in 2015, wist ze dat ze daar verder mee wilde. Net als de luchtvaart is de makelaardij “people’s business” en voor Susan de leukste job die er is! In 2020 behaalde Susan haar ARMT diploma, omdat ze haar kennis van het makelaarsvak verder wilde verdiepen. Ze is een echte huizenfreak en vindt het contact met opdrachtgevers en vakgenoten het leukste dat er is. Iedere dag is anders en juist die diversiteit spreekt haar aan. Susan een echte levensgenieter en gaat dan ook graag op pad in en rond Haarlem met haar gezin en vrienden.
Samen met Astrid is zij het eerste aanspreekpunt bij Borghouts. Ze vinden het daarom belangrijk om te weten wat er speelt en kennis te hebben van het actuele aanbod, zodat zij snel kunnen schaken. Deze punten zijn in de huidige markt enorm belangrijk.

We zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon of e-mail

Overweeg je een huis te kopen? Neem contact met ons op.

Ons team

Het team van Borghouts Makelaars is professioneel, deskundig, op kennisniveau en zeer ervaren. We kennen de markt en de regio zeer goed. We hebben
een uitgebreid netwerk, weten waar we moeten zijn
en hoe het één zich tot het ander verhoudt. Woon je
in Haarlem of Haarlemmermeer en wil je verhuizen 
of juist naar deze regio verhuizen? Welkom bij ons. 
Wij helpen je graag.