Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Gedragsregels

We accepteren geen reacties:

  • Die qua inhoud pornografisch van aard zijn, dan wel hiermee op enigerlei wijze en in welke vorm dan ook verband houden.
  • Die verband houden met het gebruik van drugs en/of alcohol in welke vorm dan ook.
  • Die verband houden met het verspreiden van commerciële boodschappen, dan wel religieuze en/of ideële boodschappen in welke vorm dan ook.
  • Die (kunnen) aanzetten tot discriminatie en/of tot doel (kunnen) hebben om te beledigen, in welke vorm dan ook.
  • Die de persoonlijke levenssfeer van een of meer natuurlijke personen (onevenredig) kunnen schenden, in welke vorm dan ook.
  • Die in strijd zijn met de wet.
  • Waarop derden een auteursrecht hebben.


Borghouts Makelaars behoudt zich het recht om reacties, zonder verdere opgave van redenen, aan te passen en/of te verwijderen indien u zich schuldig maakt aan hetgeen in punt 1 t/m 7 is omschreven.
Borghouts Makelaars aanvaardt op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor schade jegens de door u geplaatste reacties in welke vorm dan ook. U bent te allen tijde en in alle gevallen eindverantwoordelijk voor de inhoud van de door u geplaatste reacties op dit weblog.

Door te reageren accepteert u automatisch deze gedragsregels. Door acceptatie van deze gedragsregels bied u Borghouts Makelaars de vrijheid om de inhoud van de door u geplaatste reacties met bronvermelding in enige publicatie op te nemen. Tevens geeft u Borghouts Makelaars toestemming om u per e-mail te benaderen met servicegerichte informatie inzake het gebruik van www.borghouts.nl.

Op deze gedragsregels is het Nederlands recht van toepassing.