/
Borghouts Makelaars

Zoeken in ons aanbod

NVMFundaNWWIStichting VastgoedCert

Medewerkers

Makelaar - Taxateur o.g.

Woningaanbod

Amsterdam, Bennebroekstraat 23 1. Vraagprijs € 419.000,00 k.k.

Locatie en route

Soort woning: Appartement
Bouwjaar: 1933
Aantal kamers: 4
Aantal woonlagen: 2
Soort dak: samengesteld dak
Woonoppervlak: 62 m2
Inhoud: 195 m3
   
Fijn appartement op super locatie!

Indeling

Begane grond: entree die je deelt met 1 andere bewoner. Trap naar......

1e Verdieping: Dit appartement heeft een lichte woonkamer met erker aan de voorzijde en een gezellige, zonnige woonkeuken aan de achterzijde. Bovendien zijn er op de 3e verdieping 2 ruime bergingen/kamers waarvan 1 met dakkapel. Deze laatste wordt momenteel gebruikt als werk-/logeerkamer. De woonkamer is eenvoudig weer terug te brengen naar de originele situatie waardoor er een extra slaapkamer gecreëerd kan worden. Zowel vanaf de woonkeuken als vanaf de slaapkamer aan de achterzijde is er een entree naar het zonnige balkon op het Zuiden over de volle breedte. De badkamer heeft een aparte doucheruimte, een toilet, een wastafel en de aansluiting voor de wasmachine/droger.

Ligging De ligging is ideaal; te midden van twee stadsparken: het Vondelpark en het Rembrandtpark. Daarnaast bevinden zich talloze leuke (horeca) hotspots in de nabije omgeving. Denk aan, Stadscafé van Mechelen, Gent aan de Schinkel, Drovers Dog, Anne en Max, Caffenation, Foodbar 63 graden en Lokaal van de Stad. Er is een ruim aanbod van supermarkten in de nabije omgeving. Albert Heijn, Deen en Dirk van de Broek bevinden zich allen binnen een straal van 400m. Op het Hoofddorpplein, in de nabijgelegen Zeilstraat en aan de Amstelveenseweg bevinden zich diverse speciaalzaken.

Bereikbaarheid: Het appartement is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Er is een rechtstreekse tramverbinding (tram 2) naar het centrum en bus 15 brengt je in no-time naar station Amsterdam Lelylaan. Met de auto ben je in een paar minuten op de ringweg A-10. De auto kan worden geparkeerd op straat, betaald ( maandag tot en met zaterdag ) of met vergunning.

Bijzonderheden;
- gelegen op erfpacht: afgekocht tot 1 september 2063-daarna eeuwig durend vastgezet
- actieve Vereniging van Eigenaren "Woestduinstraat 58-74, Bennebroekstraat 19-23 en Hillegomstraat 22-26" te Amsterdam, MJOP aanwezig
- servicekosten € 159,70 per maand
- geheel voorzien van dubbel glas
- CV ketel Intergas 2004 met onderhoudsabonnement
- oplevering in overleg ( kan snel )

Geïnteresseerd?
Neem contact met ons op >